•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 

 

 

 

 

 

Egészséges életmód: 3 lépés a karcsú, fitt és boldog élet eléréséhez

Az első dolog, amit tudni kell, hogy a felesleges kilók leadásához át kell gondolni a napi étrendet. A kiegyensúlyozott étrend biztosít minden létfontosságú tápanyagot, vitamint és hasznos növényi eredetű tápanyagot, amelyre az egészséges élethez szükségük van. A valóban kiegyensúlyozott étrendet nagyon nehéz betartani, ha sűrű a napi beosztása. A NUTRILITE étrend-kiegészítők ebben az esetben fontos szerepet játszhatnak. Bár nem helyettesítik a változatos táplálkozást, fontos másodlagos forrásai lehetnek a hiányzó vitaminoknak és tápanyagoknak kényelmes formában, segítve a fizikai és szellemi aktivitás növelését. Továbbá a NUTRILITE POSITRIM Leves ízletes, tápláló étkezéshelyettesítő, amelyet gondosan állítottak össze, hogy biztosítsa a megfelelő energiaszintet és létfontosságú tápanyagokat. Ezen felül a víz az egyik legfontosabb elem az emberi életben és fontos szerepet tölt be a szervezet majdnem minden funkciójában. Az espring Víztisztító rendszerrel Ön és családja élvezheti a tisztább, jobb ízű víz előnyeit, azzal a tudattal, hogy olyan vizet iszik, amiben megbízhat.

Kérdéseivel keressen fel a +36 70/31 33 512-es telefonszámon.

A rendszeres edzésnek sok előnye van, például az izomformálás, nagyobb önbizalom elérése, relaxáció, kevesebb félelem és magasabb energiaszint. Mégis, bár sokan tisztában vagyunk a testmozgás fontosságával, nehéz energiát találni az első lépés megtételére. A pozitív szemléletmód elengedhetetlen, de számos vitamin és tápanyag is segíthet. A NUTRILITE 1 Folyékony étrend-kiegészítő praktikus, könnyen fogyasztható folyadék, amely segít a koncentrálóképesség és a fizikai teljesítmény javításában, miközben harcol a fáradtság ellen.
Személyre szabott edzésterv kialakításában keresse fel aerobic edzőnket, Holló Erikát és kérjen külön konzultációs időpontot, ismerje meg az LBS életmódprogramot.

A megfelelő pihenés és alvás segíti mind a fizikai, mind a szellemi egészséget. A legtöbb embernek kb. 7-9 órára van szüksége naponta. A nem elegendő pihenés korlátozhatja tisztánlátásunkat és stressz kezelési, valamint döntéshozási képességünket, de befolyásolja az izomerőt és a kitartást is. A testmozgás mellett a tápanyagok és a vitaminok fontos szerepet játszanak abban, hogy relaxálni tudjunk. A NUTRILITE DOUBLE X alapvető étrend-kiegészítő, amely elősegíti a normális immunműködést, a csontok egészségét és az agyműködést – hozzájárulva ezzel a jó közérzethez.

http://www.nutrilite.com                                                                  http://www.espring.com/English/home.aspx

Az Életmódprogram kényelmes, rugalmas program, amely magába foglal minden, az egészséges életmódhoz szükséges elemet – mégis lehetővé teszi vásárlói számára, hogy a megszokott életüket éljék. A program négy fő állomásának követésével meg fogják ismerni az ételek tápértékét, valamint saját táplálkozási szükségleteiket. A NUTRILITE POSITRIM Krémturmix italporhoz hasonló étkezés-helyettesítők a mindennapi ételek kiegészítésére szolgálnak. Az LBS Életmódprogramja megfelel a Nutrilite Egészség Intézet által kifejlesztett táplálkozási normáknak, és a Scientific Advisory Board is értékelte.

A testtömeg index:

Honnan tudhatja, hogy egészséges a testtömege?
Kell-e fogynia?    Ha igen, mennyit?

Ahhoz, hogy ezekre a kérdésekre válaszolhasson, ki kell számolnia a testtömeg indexét (BMI). A BMI az angol Body Mass Index rövidítése. A BMI megmutatja a testmagasság és a testtömeg arányát. Számos egészségügyi szakember véli úgy, hogy a BMI egyértelműbb képet mutat az általános egészségi állapotról, mint a testtömeg önmagában. A testtömeg indexet úgy kell kiszámítani, hogy a kilogrammban mért testtömeget elosztjuk a méterben mért testmagasság négyzetével (kg/m2).
Számolja ki testtömeg indexét!- Értékelje a táblázat alapján:

< 18.5*

Ön a normálisnál alacsonyabb súlyú

Önnek nem kell fogynia. Jobb lenne, ha inkább hízna néhány kilogrammot.

18.5 - 24.9*

Az Ön testtömege az egészséges tartományban van

Ön úgy érezheti, hogy előnyére válna, ha lefogyna néhány kilogrammot.

25 - 29.9*

Ön túlsúlyos (az elhízottságot megelőző állapotban van)

Önnek fogynia kell egészsége megszerzése céljából, különösképpen, ha egyéb kockázati tényezők is felmerülnek, például nem megfelelő triglicerid és/vagy koleszterinszint.

> 29,9*

Ön az elhízott kategóriába tartozik

Önnek feltétlenül fogynia kell. Beszélje meg egy egészségügyi szakemberrel, hogy ez a program megfelelő-e az Ön számára.

*BMI-besorolás: WHO 2000, Technical Report Series, No 894
A készlet tartalma:

Lifestyle Balanced Solution Életmódprogram kézikönyv,
LBS Tréning DVD,
POSITRIM Keverőpalack,
POSITRIM Lépésszámláló,
POSITRIM Krémturmix italpor (1 doboz kakaó ízben és 1 doboz vanília ízben)
POSITRIM Protein szelet (karamellásvaníliás)
NUTRILITE Rágható rostkeverék és
NUTRILITE Omega-3 komplex.