Nagy örömömre szolgál bemutatnom a Lajosmizsei Főnix Dance Tánc és Sport Stúdiót, melynek megnyitása az 2005 óta sikeresen működő tánciskolákra épül.

   Célunk, hogy Lajosmizse központjában egy olyan Stúdiót hozzunk létre akár a 0 - 100 éves korig, ahol mindenki számára biztosított a személyre szabott táncolási, sportolási lehetőség természetesen olyan szaktanárok és fitneszedzők segítségével, akik a saját területükön kiemelkedő eredményeket értek el és folyamatosan képzik magukat.

   Szeretnénk, hogy a fiatalok életritmusának is részévé váljon a testmozgás, a tánc. Mindez elengedhetetlen része az egészséges életmódnak és személyiségfejlődésükben is komoly szerepet játszik, hogy egy kiváló csapathoz tartozhatnak. Számunkra fontos, hogy mindenki megtalálja azt, amire vágyik, lehet az hobby, kikapcsolódás, edzés, vagy versenyzés.

   Tánciskolánk pezsgő életébe a fellépéseken látható koreográfiákon keresztül nyerhet bepillantást, vagy személyesen a Stúdióban az edzések kipróbálásával. Válogassanak kedvükre órarendünkből, vagy kérjenek privátórákat, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Használja ki bérletakcióinkat, hogy minőséget kapjon, színvonalas teremben, a legkedvezőbb áron, hogy a tánc és a fitness akár napi szinten elérhető legyen.

 

Dóka-Mezei Anett
művészeti vezető

+36 70/61-66-481
myomosoly@freemail.hu