Nagy örömömre szolgál bemutatnom a Kiskunfélegyházi Főnix Dance Tánc és Sport Stúdiót, melynek megnyitása a 2005 óta sikeresen működő tánciskolákra épül.

   Célunk, hogy Kiskunfélegyháza központjában egy olyan Stúdiót hozzunk létre akár a 0 - 100 éves korig, ahol mindenki számára biztosított a személyre szabott táncolási, művészeti és sportolási lehetőség természetesen olyan szaktanárok és fitneszedzők segítségével, akik a saját területükön kiemelkedő eredményeket értek el és folyamatosan képzik magukat.

   Szeretnénk, hogy a fiatalok életritmusának is részévé váljon a testmozgás, a tánc. Mindez elengedhetetlen része az egészséges életmódnak és személyiségfejlődésükben is komoly szerepet játszik, hogy egy kiváló csapathoz tartozhatnak. Számunkra fontos, hogy mindenki megtalálja azt, amire vágyik, lehet az hobby, kikapcsolódás, edzés, vagy versenyzés.

   Tánciskolánk pezsgő életébe a fellépéseken látható koreográfiákon keresztül nyerhet bepillantást, vagy személyesen a Stúdióban az edzések kipróbálásával. Válogassanak kedvükre órarendünkből, vagy kérjenek privátórákat, minden érdeklődőt szeretettel várunk. Használja ki bérletakciókat, hogy minőséget kapjon, színvonalas teremben, a legkedvezőbb áron, hogy a tánc és a fitnesz akár napi szinten elérhető legyen.

 

Dóka-Mezei Anett
művészeti vezető

+36 70/61-66-481
myomosoly@freemail.hu